Kundvagn
0 produkter
0 kr totalt

Välkommen till Zippie.se

Inga dolda avgifter Inga dolda avgifter
Ja! Fast frakt på 19kr
Ja Allting i eget lager

Vi skickar alltid våra produkter med Posten i säkert emballage. Detta innebär att du oftast får produkterna direkt i brevlådan. Skulle försändelsen vara för stor kommer du istället att få en avisering och behöver bara gå ner till närmaste ombud.

Oavsett hur mycket du beställer så betalar du endast en avgift om 19kr för frakten. Vi bjuder helt enkelt på resten!

Dessutom har vi alltid samtliga produkter i lager, men viktigast av allt, i eget lager. Därför kan vi skicka dina produkter snabbt och omgående. Vi tror att detta ger oss ett övertag mot de företag som väljer att skicka från distributörs lager. Dels för att vi har 100% kontroll på produkterna och dels för att vi då kan kontrollera att allting är som det skall vara. Ingen vill väl vänta för länge på sin beställning heller?

Företaget bakom

Zippie.se drivs av det framgångsrika företaget Gamers United Nordic AB (556874-4261). Namnet bådar för kvalité och utsågs till Årets Nykomling 2011 av Prisjakt. Vårt kundomdöme placerar oss i topp 50 av samtliga butiker listade på Prisjakt.

Känn dig trygg när du handar av oss - vi är ett seriöst och etablerat företag. Och du - besök gärna vår systersite Gamersunited.se