Kundvagn
0 produkter
0 kr totalt

Zippo Livstidsgaranti

Samtliga Zippo ficktändare kommer med en livstids garanti på de mekaniska delarna. Detta är något unikt på marknaden och ger dig som kund en extra trygghet. Själva reparationsarbetet är helt kostnadsfritt och det enda som behövs är din tändare. Garantin gäller oavsett ålder eller skick på tändaren! Tändarna har dock ingen garanti på förbrukningsdelarna och finishen.  

För att nyttja din garanti skickar du helt enkelt in tändaren med namn och adress så tar Zippo hand om det. Enklare än så blir det knappast!

Äkthetsbevis

I varje förpackning med Zippotändare medföljer ett äkthetsintyg. Detta bådar för att det är en autentisk produkt och att du nu köpt en riktig Zippo. Köp ingen kopia som går sönder och till och me kan vara en livsfara. Köp istället en riktig Zippo, ett stycke världshistoria, och få vad du betalar för.

Förbrukningsvaror

Förbrukningsvaror som vi säljer är kontrollerade att fungera och vara kompatibla med tändarna. I det fall att det är en kompatibel produkt kan vi med gott samvete säga att vi använt den själva. Vi erbjuder endast det bästa!