Kundvagn
0 produkter
0 kr totalt

Äkta vara

Vi säljer endast äkta Zippotändare som kommer med äkthetsintyg. Dåliga kopior säljs öppet till i stort sett samma priser som riktiga Zippotändare. Du har säkert sett dem. Vi råder dig dock till att tänka om innan du köper en kopia.

Nackdelen med kopiorna är först och främst att de ofta kostar lika mycket som en riktig Zippo. Då kan man ju lika gärna köpa äkta vara och få livstidsgaranti. Locket är en typisk komponent som slutar fungera snabbt på kopiorna med följd att man inte längre kan stänga locket ordentligt eller att det öppnar sig i fickan.

Det andra är den dåliga bränsleekonomin. Om man lyckas spara ett par kronor på en kopia kommer man snabbt att bli av med på bensinkostnaden istället. Kopiorna sluter inte tätt och därför avdunstar bensinen snabbt. Likadant förbrukar de helt enkelt mer. I regel brukar förbrukningen öka med hela 50%, vilket blir många pengar i längden.

Var smart

Det kan vara lockande att bli dumsnål ibland. Vi vet hur det är och har fått ångra oss ett antal gånger. Så vill du göra en bra affär - köp originalet. Få garantin. Hantverket. Framförallt, minska de löpande kostnaderna.